Receptes i usos

• En general per a cuinar
En lloc de posar sal industrial, posar aigua de mar al final de la cocció dels aliments, així no perdrà cap dels seus nutrients.

• Recepta de crudités amb aigua de mar
Per a 4 persones:
· 1 pebrot vermell · 1 pebrot verd · 1 pebrot groc · tiges d'api · 3 pastanagues · Aigua de mar.
Tallar les verdures en bastonets d'uns 10 cm de llarg i amb 1 cm de gruix aproximadament.
Submergir-les en un recipient amb aigua de mar i deixar un parell d'hores macerant a la nevera.
Escórrer-les i esbandir sota l'aixeta.
Servir com a aperitiu presentant-les en un got amb gel. Podeu acompanyar-les d'una salsa de cogombre i iogurt.

• Beguda refrescant
Una quarta part d’aigua de mar per tres quartes parts d’aigua dolça i el suc d’una llimona.

• Per a mineralitzar l’aigua dolça
Afegir dos dits d’aigua de mar al contingut d’una ampolla de litre.

• Per a regar l’hort i el jardí
En proporció d’una part d’aigua de mar per una d’aigua dolça, proporcionarà a l’aigua de rec tots els minerals i nutrients que necessiten les plantes.