• En general per a cuinar
En lloc de posar sal industrial, posar aigua de mar al final de la cocció dels aliments, així no perdrà cap dels seus nutrients.
En lloc de posar sal industrial, posar aigua de mar al final de la cocció dels aliments, així no perdrà cap dels seus nutrients.
• Recepta de crudités amb aigua de mar
Per a 4 persones:
· 1 pebrot vermell · 1 pebrot verd · 1 pebrot groc · tiges d'api · 3 pastanagues · Aigua de mar.
· 1 pebrot vermell · 1 pebrot verd · 1 pebrot groc · tiges d'api · 3 pastanagues · Aigua de mar.
Tallar les verdures en
bastonets d'uns 10 cm de llarg i amb 1 cm de gruix aproximadament.
Submergir-les en un recipient amb aigua de mar i deixar un parell d'hores macerant a la nevera.
Escórrer-les i esbandir sota l'aixeta.
Servir com a aperitiu presentant-les en un got amb gel. Podeu acompanyar-les d'una salsa de cogombre i iogurt.
• Beguda refrescant
Una quarta part d’aigua de mar per tres quartes parts d’aigua dolça i el suc d’una llimona.
• Per a mineralitzar l’aigua dolça
Afegir dos dits d’aigua de mar al contingut d’una ampolla de litre.
• Per a regar l’hort i el jardí
En proporció d’una part d’aigua de mar per una d’aigua dolça, proporcionarà a l’aigua de rec tots els minerals i nutrients que necessiten les plantes.
Submergir-les en un recipient amb aigua de mar i deixar un parell d'hores macerant a la nevera.
Escórrer-les i esbandir sota l'aixeta.
Servir com a aperitiu presentant-les en un got amb gel. Podeu acompanyar-les d'una salsa de cogombre i iogurt.
• Beguda refrescant
Una quarta part d’aigua de mar per tres quartes parts d’aigua dolça i el suc d’una llimona.
• Per a mineralitzar l’aigua dolça
Afegir dos dits d’aigua de mar al contingut d’una ampolla de litre.
• Per a regar l’hort i el jardí
En proporció d’una part d’aigua de mar per una d’aigua dolça, proporcionarà a l’aigua de rec tots els minerals i nutrients que necessiten les plantes.